KREMA ZA NEGO BLAZINIC

Krema za nego blazinic Bubbles&Nature je primerna tako za nego blazinic kot tudi smrčkov. Krema deluje tudi antiseptično in vlaži namazano površino. Blazinice in smrčki so najbolj izpostavljeni poleti, ko so temperature višje in podlaga bolj vroča, ter pozimi, ko so temperature nižje in je na cestah tudi prisotna sol, ki dodatno izsuši blazinice. Krema je primerna tako za vsakodnevno uporabo doma, kot tudi v profesionalnih salonih za nego psov in malih živali. Celjenje blazinic je lahko pri psih dolgotrajen in neprijeten proces, saj težko ostanejo na miru. Z redno, vsakodnevno uporabo kreme lahko takšne poškodbe in neprijetnosti preprečimo.

NASVET ZA UPORABO

Kremo uporabljamo za nego in vzdrževanje blazinic ter smrčkov. Še posebej je potrebno več pozornosti nameniti temu pozimi ter poleti, ko so temperature nizke oziroma visoke, saj se blazinice hitreje obrabijo ter izsušijo. Kremo lahko nanesemo 10minut pred sprehodom, lahko pa namažemo tudi ob koncu dneva, ko pes ni več tako aktiven. Če namažemo kremo pred sprehodom, je pomembno, da se krema dobro vpije. Celjenje razpokanih blazinic je lahko dolgotrajno ter za psa naporno, zato je redna nega le teh zelo pomembna. Krema vlaži blazinice, celi manjše ranice ter preprečuje prenos glivic. Če kremo namažemo na blazinice tudi po sprehodu, jih je priporočljivo obrisati z brisačo, ter nato nanesemo kremo na čiste blazinice.

LASTNOSTI KREME

– Vlaži in vrača prožnost blazinicam ter smrčku
– Varuje pred soljo, vročim asfaltom ter ostrejšimi kamenčki
– Deluje antiseptično
– Zdravi in preprečuje glivična obolenja

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bichon, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Dolgodlaka čivava, Kratkodlaka čivava, Kitajski goli pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški gonič, Nemška doga, Nemški špic, Nemški bokser, Nemški pinč, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Nemški špic, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar, Shih Tzu, Yorki, Francoski buldog, Angleški buldog, Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer,…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust, pri nakupu 6 artiklov ali več 20%, ter pri 15 artiklih in več 25% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

  1. Sprej za razvozlavanje sprijete dlake
  2. Kokosovo olje za nego SIlk Care
  3. Krema za nego blazinic
  4. Losjon za nego oči
  5. Losjon za nego ušes psov
  6. Sprej proti vozlom
  7. Sprej za nego zob in dlesni
  8. Sprej za večji sijaj dlake
  9. Ščetka za nego zob in dlesni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krema za nego blazinic”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...