PINCETA ZA KLOPE

Pinceta za klope je namenjena odstranjevanju klopov ter drugih parazitov pri psih in mačkah. Izdelana je iz umetne pastnične maste, prijemalk ter vzmeti in je enostavna za uporabo. Najprej potisnemo vrhnji del pincete, da se nam klešče odprejo, nato prislonimo klešče k klopu, ga primemo, spustimo vrhnji del pincete in z blagimi krožnimi gibi odstranimo klopa. Pinceta je primerna za vse velikosti psov in mačke. Če poleg klopov naletite na koži tudi na bolhe, svetujemo da prostor neprodušno zaplinite s sprejem proti bolham. Prostor po uporabi spreja zapustite za vsaj 30 minute. Pred uporabo prostor prezračite.

LASTNOSTI PINCETE

– Namenjena odstranjevanju klopov in parazitov
– Primerna za vse velikosti psov in mačke
– Ergonomsko oblikovana pinceta je rdeče barve in ne polzi iz rok
– Ovalna oblika pincete z vzmetmi

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar,  Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer, Belgijski ovčar, Beli Švicarski ovčar, Labradoodel, Samojed, Škotski ovčar, Šetlandski ovčar…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

 1. Zelena brisača za po kopanju
 2. Roza brisača za po kopanju
 3. Modra brisača za po kopanju
 4. Klešče za krajšanje krempljev majhnih psov
 5. Klešče za krajšanje krempljev večjih psov
 6. Pila za nego krempljev
 7. Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak
 8. Pinceta za klope
 9. Plenice za mladičke
 10. Zaščitna maska za striženje psov
 11. Prašek za zaustavitev krvavitve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pinceta za klope”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...