LOSJON ZA NEGO UŠES PSOV

Losjon za nego ušes psov Bubbles&Nature je tekočina, ki učinkovito odstranjuje ušesno maslo in drugo umazanijo iz sluhovoda. Emulzijo nanesemo na robček ali bombažno krpico, ter z nežnimi gibi počasi odstranimo umazanijo iz notranjosti ušesa. Ob pravilni in redni uporabi s tem preprečujemo vnetje ušes. Losjon lahko uporabimo tudi med samim kopanjem, ter ga nanesemo v ušesno votlino lahko že med samim šamponiranjem. V kolikor ima pes veliko dlak v sluhovodu, lahko to povzroči hitrejši razvoj glivic in posledično vnetja ušesa. V kolikor je pes podvržen kroničnemu vnetju, je potrebno le-to sanirati pri veterinarju. V kolikor pa pes pusti puljenje dlak iz ušes, lahko s pinceto za odstranjevanje ušesne dlake tudi sami odstranimo.

NASVET ZA UPORABO

Losjon nanesemo na bombažno krpico ter očistimo ušesni kanal. Ko je le ta očiščen, lahko nekaj kapljiv tekočine tudi vlijemo v uho, ter ga dobro zmasiramo. Ko končamo z masiranjem, očistimo ušesni kanal še enkrat – samo z bombažno krpico. Pomembno je, da za vsako uho vzamemo novo krpico, saj bi lahko pri vnetju enega ušesa vnetje prenesli še na drugo uho.

LASTNOSTI LOSJONA

– Primeren za čiščenje umazanije in ušesnega masla iz sluhovoda
– Deluje antibakterijsko in preprečuje vnetja
– Vsebuje glicerin – nase veže vodo in tako uravnava vlažnost
– Vsebuje kamilice – odpravlja viruse, glivice ter bakterije

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bichon, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Dolgodlaka čivava, Kratkodlaka čivava, Kitajski goli pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški gonič, Nemška doga, Nemški špic, Nemški bokser, Nemški pinč, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Nemški špic, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar, Shih Tzu, Yorki, Francoski buldog, Angleški buldog, Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer,…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust, pri nakupu 6 artiklov ali več 20%, ter pri 15 artiklih in več 25% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

  1. Sprej za razvozlavanje sprijete dlake
  2. Kokosovo olje za nego SIlk Care
  3. Krema za nego blazinic
  4. Losjon za nego oči
  5. Losjon za nego ušes psov
  6. Sprej proti vozlom
  7. Sprej za nego zob in dlesni
  8. Sprej za večji sijaj dlake
  9. Ščetka za nego zob in dlesni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Losjon za nego ušes psov”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...