SPREJ ZA RAZVOZLAVANJE SPRIJETE DLAKE

Sprej za razvozlavanje sprijete dlake GogiPet® Magic Care je nepogrešljiv pripomoček vsakega pasjega salona. Sprej omogoča hitro in učinkovito razvozlavanje dlake, saj vozle in sprijeto dlako zmehča in tako bistveno skrajša čas razčesevanja dlake. Sprej za razvozlavanje dlake deluje antiseptično, dlako pa hkrati vlaži in ji vrača njeno prožnost. Sprej lahko uporabljamo tudi med kopanjem, ter ga nanesemo na mokro dlako, preden le to posušimo. Sprej je primeren tako za domačo kot tudi za profesionalno rabo v pasjih salon ter za pasje razstave.

NASVET ZA UPORABO

Sprej nanesemo na dlako iz razdalje približno 20-30cm. Nato uporabimo krtačo ter glavnik, kjer s krtačo češemo v smeri rasti dlake. Če je dlaka zelo sprijeta, lahko s krtačo češemo v različne smeri rasti dlake, ter tako s tem v celotu razrešemo sprijeto dlako. Z glavnikom nato preverimo, če se dlaka še kje zatika, in nato postopek krtačenja ponovimo na tistem delu. Če naletimo na vozel, ga lahko brez cukanja in vlečenja odstranimo s pripomočkom za odstranjevanje vozlov ali Mat Breakerjem. Spreja ni potrebno po krtačenju sušiti s fenom, saj se le-ta posuši sam med česanjem.

LASTNOSTI SPREJA

– Sprej za razvozlavanje sprijete dlake psov in mačk
– Pomaga pri razvozlavanju vozlov in sprijete dlake
– Omogoča krtačenje brez cukanja dlake
– Dlaki vrača naravnost in prožnost, saj jo hrani od korena do konic
– Deluje antiseptično
– Preprečuje elektrenje dlake
– Dlake ne lepi in ne masti
– Učinek negovalnega balzama
– Primeren za mastno in suho dlako
– Plastenka s pršilom – 0,5L

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bichon, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Dolgodlaka čivava, Kratkodlaka čivava, Kitajski goli pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški gonič, Nemška doga, Nemški špic, Nemški bokser, Nemški pinč, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Nemški špic, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar, Shih Tzu, Yorki, Francoski buldog, Angleški buldog, Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer,…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust, pri nakupu 6 artiklov ali več 20%, ter pri 15 artiklih in več 25% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

  1. Sprej za razvozlavanje sprijete dlake
  2. Kokosovo olje za nego SIlk Care
  3. Krema za nego blazinic
  4. Losjon za nego oči
  5. Losjon za nego ušes psov
  6. Sprej proti vozlom
  7. Sprej za nego zob in dlesni
  8. Sprej za večji sijaj dlake
  9. Ščetka za nego zob in dlesni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sprej za razvozlavanje sprijete dlake”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...