PLENICE ZA MLADIČKE

Plenice za mladičke so velikosti 60cm x 60cm, v paketu pa je 10 plenic. Plenice se uporabljajo v začetni fazi za navajanje mladičkov na opravljanje potrebe, lahko pa jih uporabljamo tudi za inkontinentne pse. Narejene so iz celuloze ter vpojnega polimera, hkrati ob vpijanju urina pa tudi preprečujejo širjenje smradu po prostoru ali stanovanju. V primeru da pes ne opravi potrebe na plenici, lahko urin očistimo s posebnim čistilom Ecodor UF2000, ki je namenjeno odstranjevanju in čiščenju urina.

LASTNOSTI PLENIC

– Tanke plenice z visoko vpojnostjo
– Plenice so velikosti 60cm x 60cm
– Komplet vsebuje 10 plenic
– Primerno za navajanje mladičkov na potrebo
– Plenice so primerne tudi za inkontinentne pse
– Narejene iz celuloze

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar,  Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer, Belgijski ovčar, Beli Švicarski ovčar, Labradoodel, Samojed, Škotski ovčar, Šetlandski ovčar…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

 1. Zelena brisača za po kopanju
 2. Roza brisača za po kopanju
 3. Modra brisača za po kopanju
 4. Klešče za krajšanje krempljev majhnih psov
 5. Klešče za krajšanje krempljev večjih psov
 6. Pila za nego krempljev
 7. Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak
 8. Pinceta za klope
 9. Plenice za mladičke
 10. Zaščitna maska za striženje psov
 11. Prašek za zaustavitev krvavitve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plenice za mladičke”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...