PINCETA ZA ODSTRANJEVANJE UŠESNIH DLAK

Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak oziroma škarje so namenjene odstanjevanju dlak pri psih iz ušesnega kanala. Zaradi oblike pincete je puljenje dlak iz ušes lažje. Čisti ušesni kanal zagotavlja boljši pretok zraka in zmanjšuje možnosti vnetja ušes. Po čiščenju dlak iz sluhovoda, lahko ušesa očistimo še z losjonom za čiščenje ušes.

NASVET ZA UPORABO

Ušesne dlake primite s pinceto, ter jih nato populite. Biti moramo previdni, da hkrati ne zajamemo preveč dlak, saj bomo tako psa le cukali ter zaradi večje količine dlak ne bomo nobene spulili. Debelejše in trše kot so dlake v ušesih, manjši pramen moramo zajeti. S puljenjem ušesnih dlak povečamo pretočnost zraka v ušesnem kanalu ter zmanjšamo možnost glivičnega vnetja.

LASTNOSTI PINCETE

– Primerna za puljenje ušesnih dlak iz sluhovoda
– Nepogrešljiv pripomoček pasjih frizerjev
– Zaobljena konica ne poškoduje ušesa
– Omogoča boljši oprijem dlake kot puljenje dlak s prsti

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar,  Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer, Belgijski ovčar, Beli Švicarski ovčar, Labradoodel, Samojed, Škotski ovčar, Šetlandski ovčar…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

 1. Zelena brisača za po kopanju
 2. Roza brisača za po kopanju
 3. Modra brisača za po kopanju
 4. Klešče za krajšanje krempljev majhnih psov
 5. Klešče za krajšanje krempljev večjih psov
 6. Pila za nego krempljev
 7. Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak
 8. Pinceta za klope
 9. Plenice za mladičke
 10. Zaščitna maska za striženje psov
 11. Prašek za zaustavitev krvavitve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...