PILA ZA NEGO KREMPLJEV

Pila za nego krempljev se uporablja za odstranjevanje ostrega roba, ki nastane ob striženju kremplja. Pravilno negovani kremplji omogočajo psu nemoteno gibanje, hkrati pa ne poškodujejo tekstilnih površin. Z redno nego krempljev tako lahko preprečimo marsikateri obisk veterinarja, saj zaradi predolgih krempljev lahko pride do vraščanja kremplja, težke hoje ali zloma kremplja.

NASVET ZA UPORABO

Ko kremplje ostrižemo s kleščami za krajšanje krempljev, jih s pilo še obrusimo ter tako zaobljemo vse ostre robove. S tem preprečimo, da bi pes nehote popraskal kožo in povzročil površinske rane ali strgal del oblačila ali sedežne garniture. Pila je ergonomsko oblikovana, tako da ne drsi iz rok med brušenjem. V kolikor pride med striženjem ali nego kremplja do krvavitve, lahko krvavitev ustavimo s posebnim praškom za zaustavitev krvavitve.

LASTNOSTI PILE

– Pila za nego je namenjena brušenju in urejanju krempljev
– Brusni del narejen iz nerjaveče kovine
– Ergonomsko oblikovan rečaj z gumijasto podlogo

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar,  Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer, Belgijski ovčar, Beli Švicarski ovčar, Labradoodel, Samojed, Škotski ovčar, Šetlandski ovčar…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

 1. Zelena brisača za po kopanju
 2. Roza brisača za po kopanju
 3. Modra brisača za po kopanju
 4. Klešče za krajšanje krempljev majhnih psov
 5. Klešče za krajšanje krempljev večjih psov
 6. Pila za nego krempljev
 7. Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak
 8. Pinceta za klope
 9. Plenice za mladičke
 10. Zaščitna maska za striženje psov
 11. Prašek za zaustavitev krvavitve

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pila za nego krempljev”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...