PRAŠEK ZA ZAUSTAVITEV KRVAVITVE

Prašek za zaustavitev krvavitve GogiPet je nepogrešljiv pripomoček vsakega pasjega frizerja, primeren je pa tudi za domačo rabo. Največkrat se ga uporablja kot pripomoček pri krajšanju krempljev, saj se lahko zgodi, da se krempelj s kleščami tudi zastriže. Prašek zaustavi krvavitev, razkuži ranice ter preprečuje vnetja. Večja verjetnost za poškodbo kremplja je pri temnejših krempljih, kjer je meja med živim in mrtvim delom nerazvidna. V kolikor pride do poškodbe kremplja, na prst nanesemo prašek ter nanesemo na poškodovani krempelj.

LASTNOSTI PRAŠKA

– Hitro in učinkovito zaustavi krvavitev
– Vsebuje benzokain – protibolečinsko delovanje
– Razkuži ranice in preprečuje vnetja
– Brez vonja
– Ne obarva dlake
– Primerno za manjše površinske ranice

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bichon, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Dolgodlaka čivava, Kratkodlaka čivava, Kitajski goli pes, Koker španjel, Cotton, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški gonič, Nemška doga, Nemški špic, Nemški bokser, Nemški pinč, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Nemški špic, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar, Shih Tzu, Yorki, Francoski buldog, Angleški buldog, Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer,…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

 1. Zelena brisača za po kopanju
 2. Roza brisača za po kopanju
 3. Modra brisača za po kopanju
 4. Klešče za krajšanje krempljev majhnih psov
 5. Klešče za krajšanje krempljev večjih psov
 6. Pila za nego krempljev
 7. Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak
 8. Pinceta za klope
 9. Plenice za mladičke
 10. Zaščitna maska za striženje psov
 11. Prašek za zaustavitev krvavitve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prašek za zaustavitev krvavitve”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...