KLEŠČE ZA KRAJŠANJE KREMPLJEV VEČJIH PSOV

Klešče za krajšanje krempljev večjih psov so izdelane iz plastike ter ostre nerjaveče kovine. S kleščami naredimo gladek rez, kjer je potrebno krempelj skrajšati. Pribor je primeren tako za domačo kot profesionalno rabo v pasjih salonih ter na veterinah.

NASVET ZA UPORABO

Najprej dvignemo tačko od tal ter preverimo samo dolžino krempljev. Pri svetlejših krempljih je prehod med živim (roza) in mrtvim (belim) delom viden. Kremplja ne strižemo neposredno do živega (roza) dela, saj se lahko zgodi, da žila še vedno malo preide v beli del kremplja. Pri črnih krempljih ta prehod ni viden, zato je potrebno biti pri striženju krempljev toliko bolj previden. Za lažje striženje krempljev lahko tačko rahlo dvignemo od tal, ter obrnemo šapko tako, da blazinice gledajo navgor (proti stropu/nebu). Klešče nato postavimo vodoravno v linijo z blazinicami ter skrajšamo kremplje. Če so kremplji zelo dolgi in krepko presegajo mejo čez blazinice, svetujemo obisk veterine, saj se žila in živec skupaj s krempljem podaljšujeta in lahko psa poškodujemo. Po koncu striženja lahko kremplje obrusimo tudi s pilo za nego krempljev. V kolikor pride do poškodbe kremplja in krvavitve, lahko zaustavimo krvavitev s praškom za zaustavitev krvavljenja.

LASTNOSTI KLEŠČ

– Primerne za krajšanje krempljev večjih psov
– Klešče naredijo lep in gladek rez
– Rezilo narejeno iz nerjaveče kovine
– Ergonomska oblika ročaja z gumijasto podlogo

PRIMERNO ZA PASME

Afganistanski hrt, Airedalski terier, Akita (Japonska/Ameriška), Aljaški malamut, Ameriški koker španjel, Avstralski svileni terier, Bradati škotski ovčar, Bedlingtonski terier, Beli švicarski ovčar, Bernski planšarski pes, Bernardinec, Bobtail, Borderski ovčar, Portugalski ovčar. Portugalski vodni pes, Cavalier King Charles španjel, Pirenejski planinski pes, Koker španjel, Nemški dolgodlaki ptičar, Nemški ovčar, Nemški prepeličar, Angleški koker španjel, Kraški ovčar, Kavkaški ovčar, Foksterier, Zlati prinašalec, Labrador, Šnavcer,…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna ali enaka artikla, se vam obračuna dodaten 10% popust.

SEZNAM ARTIKLOV ZA HIGIENO

 1. Zelena brisača za po kopanju
 2. Roza brisača za po kopanju
 3. Modra brisača za po kopanju
 4. Klešče za krajšanje krempljev majhnih psov
 5. Klešče za krajšanje krempljev večjih psov
 6. Pila za nego krempljev
 7. Pinceta za odstranjevanje ušesnih dlak
 8. Pinceta za klope
 9. Plenice za mladičke
 10. Zaščitna maska za striženje psov
 11. Prašek za zaustavitev krvavitve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Klešče za krajšanje krempljev večjih psov”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...