DEZINFEKCIJSKA EMULZIJA MELISEPTOL

Dezinfekcijska emulzija Meliseptol je nepogrešljiv pripomoček vsakega pasjega frizerja, primeren pa je tudi za vse lastnike psov. Emulzija je namenjena razkuževanju delovnih in drugih površin. Tekočina nima posebnega oziroma nemotečega vonja za ljudi in živali. Sredstvo tudi ne povzroča alergičnih reakcij in ne poškoduje delovne opreme ali površin. Dezinfekcijska emulzija je produkt proizvajalcev BB Braun in Aesculap, katera se ukvarjata z izdelavo opreme in pripomočkov za bolnice, kirurgijo, opremo za striženje, ter izdelavo dezinfekcijskih sredstev.

NASVET ZA UPORABO:

Iz površine, ki jo želimo razkužiti najprej odstranimo vso grobo umazanijo. Emulzijo nato pošpricamo po željeni površini, ter pustimo učinkovati približno 1 do 2 minuti. Površino nato obrišemo s suho krpo, lahko pa uporabimo tudi brisačo. Dezinfekcijska emulzija je primerna tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo v pasjih salonih, veterinah, ambulantah, bolnicah, zavetiščih, pasjih hotelih in vrtcih ipd.

LASTNOSTI EMULZIJE:

– Hitra in učinkovita dezinfekcija površine
– Primerno tako za veterine, bolnice, pasje salone kot tudi domačo rabo
– Ne vsebuje alkohola – primerno tudi za občutljive ter druge delovne površine
– Ne pušča madežev ali poškoduje delovne površine
– Ne vsebuje dodatnih dišav zato vonj ni moteč za pse
– Dezinfekcijska emulzija je dermatološko preverjena
– Učinkovito uničuje bakterije in viruse, ki jih lahko najdemo v pasjih salonih, veterinah, ambulantah, bolnicah, zavetiščih ipd.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezinfekcijska emulzija Meliseptol”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...