NARAVNI ŠAMPON ZA PSE Z BELO DLAKO

Naravni šampon za pse z belo dlako je primeren za pogosto kopanje vseh vrst psov z belo dlako. Šampon vsebuje naravne sestavine, kot so vitamin E, kamilice, titanov dioksid ter izvlečki ognjiča. Šampon dlake in kože ne izsuši, temveč ju hrani od korena do konice. S svojo naravno sestavo dlaki vrača njeno prožnost ter intenziteto bele barve. Z redno uporabo šampona pri kopanju tako preprečujemo, da bi barva dlake zbledela. Z rednim kopanjem in nego preprečujemo tudi vozlanje in sprijemanje dlake. Za večjo učinkovitost lahko šampon mešamo tudi s šamponom za kratko dlako, dolgo dlako, ali za večji volumen dlake. Poleg šampona lahko po kopanju uporabimo tudi sprej za razvozlavanje sprijete dlake, ko je dlaka še mokra. Dlako nato z brisačo obrišemo, ter jo s fenom posušimo. Za lažje sušenje lahko uporabimo ročni sušilnik Hera ter brisačo za po kopanju.

OPIS SESTAVIN

VITAMIN E: Vitamin E se pri šamponih in drugi negovalni kozmetiki za pse uporablja za zdravljenje kožnih celic in raztrupljanje negativnih snovi. Poleg tega, pa vitamin E zavira tudi proces staranja dlake in kože ter krepi odpornost.

KAMILICE: Kamilice (izvleček iz eteričnega olja) se v negovalnih kozmetikah za pse velikokrat uporablja kot dodatek k šamponom, balzamom in kremam. V izdlekih za nego tako kamilice preprečujejo in zdravijo razna lažja vnetja, razjede, ter pospešujejo celjenje ranic. Uspšeno odstranjujejo tudi bakterije in glivice na dlaki ter koži. Iz izvlečka so bila odstranjena vsa naravna barvila, zato je sestavina primerna tudi za nego bele dlake, saj le-te ne obarva.

TITANOV DIOKSID: Titanov dioksid se uporablja kot dodatek belega pigmenta k različnim kozmetičnim izdelkom, zdravilom ter kot dodatek k hrani. Pri šamponih se ga uporablja kot sestavino, ki dlako globinsko očisti, hkrati pa jo osveži in ji povrne njeno belino. Dlaka med nego tako tudi ne spremeni njene strukture. Tako svilnata dlaka ostane svilnata, trda ostane trda itd.

IZVLEČKI OGNJIČA: Ognjič se v negovalni kozmetiki za pse uporablja pretežno za zdravljenje ran, do katerih pogosto pride zaradi praskanja ali prekomernega lizanja, nanj pa naselijo bakterije. Izvlečki ognjiča tako pospešijo nastanek novih in zdravih celic, hkrati pa preprečuje tudi naselitev glivic na kožo.

PRIMERNO ZA PASME

Opičji Pinč, Hokkaido, Akbaš, Ameriški buldog, Ameriški lisičar, Ameriški pit bull terier, Anatolski ovčar, Ibiški pes, Barbet, Bedlingtonski terier, Bergamaski ovčar, Beli švicarski ovčar, Kodrasti bišon, Bolonjski bišon, Briard, Briquet Griffon Vendéen, Buldog, Portugalski vodni pes, Pirenejski planinski pes, Kratkodlaka čivava, Cotton, Dalmatinec, Nemški špic, Nemški volčji špic, Argentinska doga, Angleški buldog, Ameriški eskimski špic, Francoski buldog, Španski hrt, Veliki Angleški hrt, Veliki koder, Harrier, Havanski bišon, Japonski špic, Kananski pes, Kanadski eskimski pes, Anatolski ovčar, Kishu, Komondor, Kratkodlaki škotski ovčar, Kuvasz, Laso Apso, Maltežan, Italijanski ovčar, Pirenejski mastif, Pritlikavi bulterier, Srednji šnavcer, Norveški sivi losovec, Stari angleški buldog, Vzhodnosibirska lajka, Parson Russell terier, Pekinžan, Kontinentlni pritlikavi španjel, Poljski nižinski ovčar, Podhalanski ovčar, Porcelanec, Mali in srednji pudelj, Puli, Pumi, Pirenejski planinski pes, Rampurski hrt, Samojed, Pomeranec,…

KAKO DO POPUSTA?

V spletni trgovini za pse in mačke BeautyForDogs na številne izdelke nudimo tudi količinske popuste. Pri vsakem izdelku, ki ga lahko kupimo še ceneje, je po samem opisu navedena tudi tabela s popusti ter potrebno količina za doseg popusta. Popusti se seštevajo glede na količino izbranih izdelkov, ki pa so lahko različni. Spodaj so navedeni vsi izdelki, katere lahko pri količini 2+ nakupujete po znižani ceni. V kolikor izberete 2 različna šampona ali enaka, se vam obračuna dodaten 10% popust, pri nakupu 6 šamponov ali več 20%, ter pri 15 šamponih in več 25% popust.

SEZNAM ŠAMPONOV 250ml

 1. Šampon na bazi gline
 2. Šampon za pse s črno dlako
 3. Šampon za pse z belo dlako
 4. Šampon za pse z rjavo dlako
 5. Balzam za pse z dolgo dlako
 6. Balzam za pse za večji volumen dlake
 7. Šampon za pse z dolgo dlako
 8. Šampon za pse s kratko dlako
 9. Šampon za pse za večji volumen dlake
 10. Šampon in balzam za pse v enem
 11. Šampon za pasje mladičke
 12. Šampon za pse z občutljivo kožo in dlako
 13. Zdravilni šampon za pse
 14. Hypoalergen šampon za pse
 15. Šampon za mačke
 16. Šampon za odstranjevanje zajedalcev

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naravni šampon za pse z belo dlako”

Your email address will not be published. Required fields are marked


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stranke so kupile tudi...